• head_banner_01
  • head_banner_02

Hovedtræk ved kontorbygninger i stålstruktur

Stålstruktur kontorbygningerer hovedsageligt lavet af stål, som er en af ​​hovedtyperne af bygningskonstruktioner.Det har fordelene ved holdbarhed, god brandmodstand og lave omkostninger.Lad os tage et kig på hovedtrækkene i kontorbygninger i stålstruktur.

Stålstrukturen kontorbygning vælger grundlæggende trekantede ståldele, det vil sige det trekantede tagspærsystem lavet af koldformede ståldele.Efter at de lette stålelementer er forseglet med konstruktionsplader og gipsplader, er støttestruktursystemet meget stabilt.Denne form for strukturelt system har stærk jordskælvsmodstand og vandret belastningsmodstand og er velegnet til områder med jordskælvsmodstand over 8 grader.

Detkontorbygning i stålkonstruktionhar god holdbarhed, hvilket godt kan reducere påvirkningen forårsaget af korrosion af stålplader, øge levetiden for stålproduktmaterialer og gøre hele bygningens levetid længere;vægten af ​​selve konstruktionen er kun murstens-betonkonstruktionen. En femtedel af det, den kan modstå vindstyrken på 70m/s, hvilket kan reducere en masse tab.

Stålstruktur kontorbygninger er nemme at fremstille på fabrikker og samle på stedet.Fabrikkens mekaniserede fremstilling af stålkonstruktionskomponenter har høj præcision, høj produktionseffektivitet, hurtig monteringshastighed og kort byggeperiode;den kan lukkes helt og laves om til en højtryksbeholder med god luft- og vandtæthed.

For at opsummere er ovenstående en introduktion til hovedtrækkene i kontorbygninger i stålstruktur.Jeg tror, ​​at alle vil have en vis forståelse af kontorbygninger i stålkonstruktioner efter at have læst det.

Stålstruktur kontorbygninger_副本


Indlægstid: maj-03-2023